За нас

За нас

Cheers Group e приемник на основаната през 1998 г. компания ММ Трейд. ММ Трейд открива първият си бутик Cheers през 1998 г. на бул. Васил Левски 59. Девет години по-късно те са вече три, удобно разположени на бул. Цар Освободител 14 и бул. Г.С.Раковски 116. През 2006 г. Cheers отваря врати и във Велико Търново на ул. Иван Вазов 10.
 
Веригата предлага огромно разнообразие от качествен алкохол, пури и аксесоари. За любителите на добро вино има внимателно подбрана селекция от червени и бели български и чужди вина. За ценителите на по-силни питиета, на разположение е разнообразна колекция от коняци и малцови уискита - от 10 до 30 годишни, а в магазините те могат да се съчетаят и с добри пури. Наред с широко познатите Cohiba, Monte Cristo и Romeo y Julieta, магазините предлагат и доминикански пури с марката Davidoff, Avo Uvezian и The Griffins. Във веригата бутици има избор на различни аксесоари за пури като резачки, ножици и калъфи за пури, както и разнообразие от запалки на Colibri London и Im Corona. За съхранение на пурите Cheers предлага и голям избор от хюмидори, които лесно се вписват, както в домашна, така и в работна среда. Лулите са от най-добрите световни марки, с всички аксесоари към тях. Атмосферата в бутиците е уютна, а обслужването и вниманието на високо ниво.
 
Cheers Group е компания, която държи на качеството, както във веригата си бутици, така и в представяните световни изби. Дългосрочните цели на фирмата са бутици Cheers да присъстват във всички големи български градове, а вината ни да станат достъпни във всички краища на България.
 

История и дейност

Cheers Group e приемника на основаната през 1998 г. ММ Трейд. През същата година ММ Трейд открива бутика си Cheers на бул. Васил Левски 59.
 
Освен дейността свързана с бутика Cheers, Cheers Group има като втори аспект от дейността си внос на италиански, испански, френски, чилийски и португалски вина.
Всичко започва през 2003 г., когато "ММ Трейд" става официален представител на малка изба с изключително качествени вина - Illuminati, техни вина присъстват във всички световни класации. 
 
През 2004 г. "ММ Трейд" започва внос на най-големият производител на вино в Италия - Antinori, фамилна изба с над 600 годишна история и символ на най-високо качество сред световните производители на вино. 
 
През 2005 г. фирмата започва да предлага вина на третата в портфолиото си "семейна" изба - испанската фамилия Torres. Torres имат три винарски изби - в Чили, Испания и Калифорния, а Miguel Torres е четвърто поколение производител на вино. Torres произвежда вина за износ, които се предлагат в над 120 страни по цял свят, а през 2007 г. е обявена за изба с най-голямо влияние в Европа от списание Decanter. 
 
След представителите на едни от най-големите винени държави в света - Италия, Испания и Чили, идва ред и на Франция. През 2007 г. Cheers Group става официален представител на една от петте изби икони на Бордо - Mouton Rothschild. Началото й поставя барон Натаниел де Ротшилд, който през 1853 г. основава имението в Пойак, в сърцето на Медок и му дава името си Chateau Mouton Rothschild. Днес управлявана от баронеса Филипин де Ротшилд, избата е една от най-значимите във Франция и света. 
 
От октомври 2007 Cheers Group е представител на португалската изба Symington, която е един от най-прочутите производители на порто и мадейра.
 

Франчайзинг

Cheers Group приема предложния за откриване на франчайзинг бутици.
 
През 2006 г., открихме франчайзингов Cheers бутик във Велико Търново, който имаше незабавен успех.
 
Ако желаете да откриете Ваш бутик Cheers, моля, свържете се с нас.